Katrien is creative director, hybrid beelden-maker en schrijver.
Ze cureert en bedenkt, ze verwoordt en verbeeldt, ze vervormt en geeft vorm. 

Katrien is creative director, hybrid beelden-maker en schrijver.
Ze cureert en bedenkt, ze verwoordt en verbeeldt, ze vervormt en geeft vorm. 

Ze is de stem van IMAGINAIR, steeds op zoek naar het samenbrengen van creatives, naar innovatieve ideeën, naar projecten waar ze – met de glimlach – haar tanden in kan zetten.
Haar teksten duiken op in publicaties voor verschillende kunstenaars en fotografen, in de krant, in een boek of op pancartes in een museum. Ze schrijft ook hybride poëzie en theaterteksten.
Daarnaast geeft Katrien stem aan ideeën en initiatieven van uiteenlopende mede-ondernemers, ze beheert social media-accounts en maakt nieuwsbrieven en magazines met eigen tekst en beeld.
Om de zoveel tijd bundelt ze de krachten met andere creatives en maakt ze een (dans)theater voorstelling, waarin ze dat universum vol beelden tot leven roept.
Momenteel volgt ze een professionele Bachelor Fotografie aan Narafi Brussel, deel van LUCA School of Arts, waar ze ook haar Masterdiploma in Dramatische kunsten behaalde – om zich zo verder te verdiepen in de taal van licht en compositie. 

Samen met Geoffrey vormt Katrien de basis van IMAGINAIR. Ze vullen elkaar aan, ze dagen elkaar uit en laten zich verrassen door de wisselwerking tussen de media die ze gebruiken.